De trip die je gedaan moet hebben! Een kitesurfvakantie naar Brazilië. Zand, zee, wind en caipirinha’s. Wij zijn de enige kitesurfschool die vanuit Nederland deze unieke kitesurf roadtrip aanbieden. Een ware kite reis met verschillende spots op de planning. Alle kitepareltjes van Brazilië worden bezocht. De kitesurftrip van je leven. Een echte ‘kitesurfari’ met alles erop en eraan. We know where to go!

Progression is the name of the game!

Alle niveau’s zijn welkom. Van volledige beginner, intermediate tot de gevorderde kiters. Er is altijd een IKO gecertificeerde instructeur mee als begeleiding met ervaring in zowel Nederland als Brazilië!  Je kunt dus op alle niveaus les krijgen en je skills verbeteren. Je zult serieuze progressie maken zodra je met ons meegaat.

Het plan

Onze kitesurf vakantie naar Brazilië duurt in totaal twee weken (14 dagen) of vier weken (28 dagen). We starten de trip  in surfhippie dorp Pipa en gaan vervolgens naar de blazende spot Sao Miguel Do Gostosso om daarna door te reizen naar het bijzondere Galinhos.  Uiteindelijk eindigen we in Canoa Quebrada. Het tweede deel van de trip starten we dit jaar in het bekende Taiba om vervolgens af te reizen naar paradijselijk Flecheiras. We zullen eindigen in het onvergetelijke Jericoacoara. Daarnaast bezoeken we diverse secret spots en lagunes die alleen wij weten te vinden!

Meer foto’s zien van deze trip naar Brazilië?

Planning 2016 vertrekdata naar en vanuit Brazilië

Let op bij de wisselende vluchthaven van trip 1  als je de hele trip meewilt.

Trip 1

 • Amsterdam-Natal vertrek vrijdag 4 nov.
 • Fortaleza-Amsterdam vertrek vrijdag 18 nov.

Trip 2:

 • Amsterdam-Fortaleza vertrek vrijdag 18 nov.
 • Fortaleza-Amsterdam vertrek zaterdag 3 dec.

Hele trip:

 • Amsterdam-Natal vertrek vrijdag 4 nov.
 • Fortaleza-Amsterdam vertrek zaterdag 3 dec.

Video impressie kitetrip Brazil
tfile_images_4


Pipa

De eerste paar dagen verblijven we in het rustieke surfdorp Pipa. Vanuit dit dorp rijden we naar de spot Barra do Cunhau iets verderop. Een perfecte locatie voor zowel vlak water als golven.Sao Miguel do Gostosso

Na enkel dagen vertrekken we naar Sao Miguel do Gostoso. Een klein dorpje net op de punt van N-Oost Brazilië. Hier staat vaak een straffe wind en is het een en al kiten, recht voor de deur.


Galinhos Kitesurf vakantie kitesurf trip


Galinhos

heeft een hele mooie vlakke lagune waar gekite kan worden. De wind staat hier in de ochtend rond de 20 knopen en trekt in de middag aan naar 25+ en namiddag soms zelfs daaroverheen naar 30+. Voor ieder wat wils.


canoa quebrada kitesurf vakantie kitesurf trip


Canoa Quebrada

Deze laatste paar dagen zitten we wederom in een zeer gezellig dorp met daarbij een mooie spot in de omgeving. Canoa Quebrada is twee uur rijden vanaf Fortaleza.Taiba

Taiba is een klein visserdorpje en is erg geliefd onder zowel kitesurfers al golfsurfers. Ook hier zullen we een aantal dagen vertoeven. De golven maken het tot een waar kitesurfparadijs waar je van alles kunt leren en/of verbeteren.Flecheiras 

Wind, zon en tropische witte kitesurf stranden! We zullen ook dit idyllische vissersdorpje bezoeken. De wind blaast in het hoogseizoen (aug-jan) 20-28 knopen on shore! Daarnaast zijn er wavespots te vinden én zijn er mogelijkheden tot down-winders.Jericoacoara

Beter bekend als ‘Jeri’ is dit prachtige dorpje aan zee. Blauwe oceaan, witte stranden, visserbootjes en de kenmerkende hangmatten te water. Jeri is kitesurfmekka en iedere kitesurfer moet hier geweest zijn!

Boek nu je mooiste kitesurfvakantie in Brazilië

Welke condities kan ik verwachten?

Er is geen sprake van een standaard dag. Elke dag kan het weer anders zijn en wat we gaan doen en waar we naartoe gaan hangt af van de groep. We houden rekening met zo veel mogelijk deelnemers en hun wensen. Er zitten dagen bij met downwinders, vlak water, mooie lagoons, de oceaan, golven, harde en matige wind. Deze trip is dan ook uiterst geschikt voor zowel beginners als gevorderden die willen kitesurfen in het paradijs en alle pareltjes van het prachtland Brazilië willen ontdekken. En misschien het grootste voordeel: je wetsuit kan thuis blijven!PRIJZEN EXCL. TICKET:

 • 14d Trip exclusief ticket €899,-
 • 14d Trip + 2 weken huur materiaal €1299 
 • 14d Trip + 2 weken huur materiaal + 4d les, 2 a 3 uur €1499 (€150 korting!)
 • 28d Trip exclusief ticket €1699 (€100 korting!)
 • 28d Trip + 4 weken huur materiaal €2299 (€300 korting!)
 • 28d Trip + 4 weken huur materiaal + 4d les, 2 a 3 uur €2499 (€450 korting!)

Je kunt ook de reguliere lessen apart of ter plekke boeken. Vraag naar de mogelijkheden als je iets anders wilt dan het standaard.

Lees onderaan de pagina wat hierbij is inbegrepen.Bij huur en les in Brazilië

Ga je huren? Dan moet je zelfstandig kunnen kitesurfen. Het verliezen van kiteboards of onnodig beschadigen van materiaal is voor eigen rekening. Indien wij merken dat je een gevaar bent voor jezelf het materiaal of anderen gebruikers op het water wordt de huur per direct stopgezet en worden lessen verplicht. Je huurbedrag wordt dan automatisch omgezet in les tegoed.

Twijfel je over je expertise? Neem dan even contact op met de school. Bij huren na de lessen is het huren enkel onder toezicht mogelijk. De huur kan altijd omgezet worden in les als dit nodig is.


Na 3 dagen les wordt er een plan samengesteld van waar je nu staat. Extra les is altijd goed. Zeker als dit de veiligheid verbeterd. Safety first! Voor jou en iedereen die op het water staat. Ook als je een lesprogramma inclusief huur boekt kan er na de 3 dagen bepaald worden dat we de huur nog even opschorten tot je echt zelfstandig kunt varen. Een les duurt ongeveer 2-3 uur per dag.

Wat is inbegrepen?

 • Vervoer van en naar de spots;
 • Transfers;
 • Boot overtochten;
 • Accommodatie, inclusief ontbijt;
 • Een gezellige groep om te mee  kiten, stappen en chillen;
 • Een ervaren instructeur in de buurt mocht het nodig zijn;
 • Trip begeleider.


Wat is niet inbegrepen maar optioneel?

 • Boardbag (€200 retour volgens TAP) tenzij anders overeengekomen
 • Huur materiaal tenzij anders overeengekomen (€200 per week vervoer inbegrepen))
 • Lessen (zie pakketten)
 • Luchthaven/vertrekbelasting (cash op Natal Airport bij vertrek)
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Kitesurf (sport)verzekering. Sportzeker

2 thoughts on “Kitesurf vakantie Brazilië

 1. Pingback

 2. Pingback