3 juli - 26 augustus kitesurfkamps Terschelling - Brazilie in november

Kitesurf vakanties naar Terschelling, Marokko en Brazilie

Naast kitesurflessen verzorgen we al meer dan 10 jaar kitesurfvakanties, voor kitesurfers die al kunnen kitesurfen of voor degene die het willen leren. Onze trips naar zonnig Brazilië en verrassend Terschelling zijn leuk en uniek. Iedereen is super tevreden over onze georganiseerde kitesurfvakantie en kitesurfkamp. Ook als er geen wind is weten we er een feest van te maken die ervoor zorgt dat je het jaar erna weer gewoon terug komt.

Brazilië – oktober/november

Eén van de mooiste en bekendste landen om te gaan kitesurfen is toch wel Brazilië. Naar deze bestemming bieden wij georganiseerde groepsreizen aan. Je kunt elke twee weken instappen. Ook als je alleen bent is dit echt een toffe optie om snel leuke mensen te leren kennen. Tijdens je vakantie in Brazilië is alles geregeld en zijn er ook kitelessen en verhuurmogelijkheden. Wil je meer weten? Lees even verder over onze kitesurftrip naar Brazilië.

Terschelling – juli/augustus

Eén van de mooiste en bekendste eilanden om te gaan kitesurfen in Nederland is Terschelling. Zeker in Juli en Augustus kun je hier de meeste zon en wind verwachten. Hier bieden wij elk jaar een leuk kamp aan rond deze tijd waar je zo de tent in kunt schuiven. Je kunt komen wanneer je wilt alleen dien je van tevoren wel te reserveren. Je kunt buiten deze tijd ook prima je les volgen in onze kiteschool die het hele jaar open is. Dus volop kiteles en kitehuur mogelijkheden. Wil je meer weten over Terschelling lees dan even verder over onze Kitesurfkamp Terschelling of kijk even op onze Kitesurfschool Terschelling site voor info over onze kiteschool daar.